Podmínky serveru - zásady ochrany soukromí

Uživatel souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů - jméno, příjmení, PSČ (lokalita), email, pohlaví a vzdělání  provozovatelem serveru, a to až do doby jeho písemného nesouhlasu se zpracováním osobních údajů. Osobní údaje jsou zpracovávány za účelem plnění zákonných povinností, zasílání informací, novinek, aktualit, newsletteru, zaslání přístupového hesla na serveru v případě zapomenutí hesla. Tento souhlas může být uživatelem kdykoliv písemně odvolán. uživatel má právo přístupu k osobním údajům, jež o něm provozovatel zpracovává. Osobní údaje uživatele jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Provozovatel poskytne prostor na serveru jiným uživatelům. Provozovatel serveru v žádném případě neodpovídá za obsah, který na server vložil jiný uživatel ani jeho soulad s právními předpisy. Za porušení právních povinností odpovídá přímo uživatel serveru. Provozovatel serveru může pozastavit nebo ukončit užívání jiným uživatelem v případě, kdy zjistí, že je využíván k účelu, který je v rozporu s právními předpisy nebo podmínkami serveru.

Uživatel serveru zajistí dodržování zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a vyžádá si předchozí souhlas subjektu údajů ke zpracování osobních údajů před zahájením zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Za porušení této povinnosti odpovídá přímo uživatel serveru a nikoli provozovatel serveru.

Uživatel, který má zájem aktivně využívat možnosti serveru Argumentor, tj. vkládat vlastní názory, komentovat existující příspěvky jiných uživatelů nebo je sdílet, uvedou své jméno, příjmení, město a emailovou adresu. Samotným podpisem se v souladu s těmito podmínkami serveru rozumí jméno, příjmení a město. Podpis může být na serveru zveřejněn, pokud s tím uživatel vysloví souhlas.